NORDKAPP ENDURO 605

Helene Olafsen

Helene har alltid tatt mange vanskelig valg for hele tiden å bli en bedre idrettsutøver. Men når hun skulle velge båt, var ikke valget vanskelig!

Smart og praktis

Enduro 605 var den første modellen i en helt ny designlinje fra Nordkapp. Den høstet flere priser allerede i lanseringsåret og ikke uten grunn. Enduro 605 vil gi deg det du søker om sommeren. Fart, kraft og en praktisk, problemfri hverdag. I likhet med lillesøster 550 har Enduro 605 en praktisk løsning for både solseng og kalesje. En båt med raffinerte detaljer som garantert vil vekke oppsikt når du legger til ved holmene i sommer. Den store bredden gir deg ekstra plass til det du trenger å ha med deg på tur

GULLIKSEN MARINE AS Nørvevika 78
6008 Ålesund
 
Email: post@gmarine.no

Tlf.: +47 70 10 71 60

 

 

KONTAKT

Reserver din verkstedtime i god tid.

I høysesongen er det ca fire uker ventelister.

Vi er Ålesunds mest erfarne servicesenter for båtmotor og båt. Vi har også verksted, med topp kvalifiserte mekanikere som utfører service og vedlikehold innen flere båt- og motormerker.

Vi har et delelager med originaldeler til alle de fleste merker. Vi oppdaterer oss regelmessig når det gjelder etterutdanning slik at vår kompetanse er oppdatert til enhver tid.

 

Forbehold prisendringer og feil i annonsen

© 2018 By Weiberg Gulliksen Inhouse Business Creationen Inhouse marketing

Hva kan vi hjelpe deg med?
VERKSTED