NORDKAPP ENDURO 705

Nordkapp-boats.noVi blir ikke overrasket om noen kaller vår Enduro 705 for en hybrid. Selv liker vi å kalle den sjøens sportsbil. Den dekker nemlig flere behov mellom den typiske vannsportbåten og storebroren Enduro 805. Dette er en lekker og leken familiebåt som er bygget etter samme prisberømte lest som Enduro 605, og vi har satt kjøreegenskapene i høysetet. Tøffe 705 er en spenstig kjøremaskin med sporty egenskaper. Den er utstyrt med bred baug for sikker og enkel ombordstigning. Liker du design, smarte løsninger og fancy detaljer, bør du ta en nærmere kikk på Enduro 705. Vi lover deg en mor-som opplevelse og skikkelig bakoversveis.

GULLIKSEN MARINE AS Nørvevika 78
6008 Ålesund
 
Email: post@gmarine.no

Tlf.: +47 70 10 71 60

 

 

KONTAKT

Reserver din verkstedtime i god tid.

I høysesongen er det ca fire uker ventelister.

Vi er Ålesunds mest erfarne servicesenter for båtmotor og båt. Vi har også verksted, med topp kvalifiserte mekanikere som utfører service og vedlikehold innen flere båt- og motormerker.

Vi har et delelager med originaldeler til alle de fleste merker. Vi oppdaterer oss regelmessig når det gjelder etterutdanning slik at vår kompetanse er oppdatert til enhver tid.

 

Forbehold prisendringer og feil i annonsen

© 2018 By Weiberg Gulliksen Inhouse Business Creationen Inhouse marketing

Hva kan vi hjelpe deg med?
VERKSTED